Σχετικά με εμάς

33 χρόνια γράφουμε ιστορία ! 

Η εταιρία HERODOTUS TOURS, μέλος του IATA, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1986. Το πρώτο κατάστημα και έδρα της εταιρείας δημιουργήθηκε επί της οδού Ι. Πασσαλίδη στην περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης από τον κ. Κασδερίδη Νικόλαο, αποτελώντας μια ιδιαίτερα πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση για την εποχή, καθώς τότε όλα τα τουριστικά γραφεία βρισκόντουσαν στο κέντρο της πόλης. Η HERODOTUS TOURS είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής τουριστικών υπηρεσιών που καθιέρωσε πανελληνίως τα προγράμματα διακοπών “Fly & Drive”, μία καινοτόμα υπηρεσία στον ελληνικό τουρισμό για τα δεδομένα της δεκαετίας του ΄90.  

Η αλματώδης ανάπτυξή της καθώς και η δημιουργία της εν λόγω καινοτόμου υπηρεσίας δημιούργησαν την ανάγκη για εξάπλωση της εταιρίας στο κέντρο της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της. Ως εκ τούτου, το 2000 δημιουργείται το νέο και κεντρικό πλέον κατάστημα της εταιρίας μας, επί της οδού Τσιμισκή 33, στο οποίο συμμετέχουν καταξιωμένα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας. Την ίδια χρονιά δημιουργείται το 3ο κατάστημα της εταιρίας σε συνεργασία με τον κ. Θώμογλου Κωνσταντίνο στις Σέρρες επί της οδού Ερμού 29, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2008, δημιουργείται και το 1ο κατάστημα franchise στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου 131.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, η εταιρεία ανανεώνεται και βελτιώνεται συνεχώς, τόσο ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, όσο και ως προς τις εγκαταστάσεις της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μετεγκατάσταση των καταστημάτων της σε νέους, μεγαλύτερους και πλήρως ανακαινισμένους χώρους, φιλικότερους προς τους πελάτες της αλλά και προς το ανθρώπινο δυναμικό της. Συγκεκριμένα, το 2008 μεταφέρεται το κατάστημα της Καλαμαριάς από την οδό Πασσαλίδη 91 στην οδό Πόντου 106, το 2016 μεταφέρεται το κατάστημα franchise της Χαριλάου από την 25η Μαρτίου 131 στην 25η Μαρτίου 123, ενώ το 2014 μεταφέρονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας από την οδό Τσιμισκή 33 στην οδό Μητροπόλεως 20 και μόλις 3 χρόνια αργότερα πραγματοποιείται και η πλήρης ανακαίνισή τους.

 Σήμερα, η εταιρία, απαρτιζόμενη από 4 καταστήματα, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, παρέχοντας ολοκληρωμένες επιλογές, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια. Πέραν των ταξιδιών αναψυχής, των επαγγελματικών ταξιδιών και συνεδρίων, η εταιρία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στον μαθητικό τουρισμό, όπου με τα 20 συναπτά έτη εμπειρίας της, κατέχει επάξια την πρωτιά στην πραγματοποίηση ποιοτικών και ασφαλών σχολικών εκδρομών.

Τα καταστήματά μας αποτελούνται από πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο είναι πλήρως καταρτισμένο και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία όχι απλώς για να φέρει εις πέρας τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία, αλλά και για να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της με κάθε δυνατό μέτρο ασφαλείας.

Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας που δεν εξαντλείται στα ελληνικά γεωγραφικά όρια, αλλά επεκτείνεται και στο εξωτερικό, τα ιδιόκτητα λεωφορεία μας, τα charters που ναυλώνουμε ετησίως, αλλά πάνω απ’ όλα το εταιρικό αίσθημα ευθύνης, όλα αυτά εγγυώνται την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, κάτι που αποδεικνύεται εμπράκτως τόσο από τους επαναλαμβανόμενους πελάτες μας, όσο και από τους νέους που εμπιστεύονται κάθε χρόνο την HERODOTUS TOURS.

Όραμα της εταιρείας μας είναι η συνεχής εξέλιξή της προς όφελος των πελατών της, προκειμένου να μεγιστοποιούνται συνεχώς τα οφέλη που απολαμβάνουν από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και τη βελτίωση των ήδη υφιστάμενων, στόχοι τους οποίους δεσμευόμαστε να κατακτήσουμε με την έμπρακτη στήριξή σας, φιλοδοξώντας παράλληλα να συνεχίσουμε να διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος.