Παρος Διακοπές Καλοκαίρι 2019 08/05/2019
Όταν ψάχνουμε να πάμε διακοπές το καλοκαίρι, σκεφτόμαστε τα ελληνικά νησιά.

Είχατε σκεφτεί όμως ότι θα μπορούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό; όπως, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Οι δημοφιλείς προορισμοί είναι κυρίως διασκέδαση, αλλά συχνά αισθάνεστε πνιγμένοι από το εμπορικό περιβάλλον, πράγμα που δεν σας δίνει την πραγματική αίσθηση της κουλτούρας ενός τόπου. Η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι εξαιρετικά παραδείγματα. Είναι όμορφα νησιά, αλλά υπάρχουν περισσότεροι τουρίστες από ό, τι υπάρχουν ντόπιοι - δεν είναι η πραγματική Ελλάδα. Δεν σας δείχνει πώς ζουν οι τοπικοί.

 

Έτσι λοιπόν, εάν ταξιδέψετε φέτος στα ελληνικά νησιά, θα σας προτείναμε αρχικά την Πάρο. Μπορεί να ακούσετε για ένα πολύ νυσταγμένο, ήσυχο μέρος όπου δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, ένα από αυτά τα μέρη που πηγαίνετε απλά να κάθεστε στην παραλία όλη την ημέρα.


Η Πάρος είναι το ωραιότερο και πιο γραφικό μέρος που έχετε επισκεφτεί ποτέ. Είναι κάπως σιωπηλά αλλά όχι όσο φαντάζεστε (αν και αυτό πιθανότατα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός που επισκέπτεστε το νησί το Καλοκαίρι, περίοδος αιχμής). Τα καφενεία και τα μπαρ είναι σχεδόν γεμάτα (θα μπορείτε να βρείτε τραπέζι χωρίς να χρειάζεται να πάτε σε λίστα αναμονής... Σαντορίνη), οι δρόμοι γεμίζουν αφού ο ήλιος κατεβεί, έχει νυχτερινή ζωή για όλους και θα συναντήσετε εύκολα τους ντόπιους που θα μοιραστούν μαζί σας όλα τα μυστικά του νησιού.

 

Τα πάντα από τους δρόμους, καταστήματα, μπαρ και τα εστιατόρια μας θυμίζουν ότι βρισκόμαστε στην Μύκονο, μείον τα πλήθη.


 

Θα Σας Αρέσει Επίσης: