Οι "Must Visit" τοποθεσίες στη Πάρο 08/05/2019
Οι Καλύτερες Παραλίες στη Πάρο...


Κολυμπήθρες: Η παραλία των Κολυμπήθρων είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Πάρου και βρίσκεται στον τεράστιο κόλπο της Νάουσας ή στον κόλπο της Πλαστήρας. Έχει τεράστια βράχους από γρανίτη οι οποίοι και βρίσκονται σε πληθώρα στην περιοχή, έχουν με τα χρόνια πάρει διάφορες ενδιαφέρουσες μορφές, ξεκινώντας από ψηλά και φτάνοντας χαμηλά μέχρι την παραλία, όπου σχηματίζουν φυσικές κοιλότητες με θαλασσινό νερό και μοιάζουν με Κολυμπήθρες.


Santa Maria: Μια άλλη πολύ δημοφιλής παραλία και βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από την Νάουσα. Είναι γνωστή για τις εγκαταστάσεις wind surfing, θαλάσσιο σκι και καταδύσεις. Είναι περιτριγυρισμένη από παραλιακά μπαρ, ταβέρνες και εστιατόρια που του προσδίδουν μια πιο κοσμοπολίτικη αίσθηση.


Χρυσή Ακτή: Η μακρύτερη χρυσή αμμουδιά στην Πάρο που εκτείνεται για 700 μέτρα! Το όνομα δόθηκε επειδή η άμμος είναι τόσο λαμπερή, φαίνεται σχεδόν σαν να υπάρχει χρυσή λάμψη πασπαλισμένη μέσα από αυτή. Για όσους δεν αγαπούν το windsurf δεν προτείνεται για της ημέρες με πολύ αέρα, όσοι πάλι περιμένουν να φυσήξει για να σκίσουν τα νερά με τη σανίδα τους, συστήνεται ανεπιφύλακτα! Η Χρυσή ακτή έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


 

Θα Σας Αρέσει Επίσης: